Sandıklı'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Yeni Projeleri - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Yeni Projeleri

Sandıklı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2016 yılı içerisinde yapacağı yeni projeleri tanıttı.

08.04.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2016 yılı içerisinde yapacağı yeni projeleri tanıttı.

Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şuayip Binbir tanıtımını yaptığı 4 yeni proje hakkında bilgi verdi.

Uygulanan ve uygulanacak olan bir çok projenin kurumların birbiriyle irtibat halinde yapıldığını belirten Arıcan, vatandaşlara fayda sağlayacak şekilde projelerin üretildiğini ve bundan sonrada proje üretilmeye devam edileceğini söyledi.

Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın güzel çalışmaları olduğunu belirten Arıcan, rutin olarak, fakru zaruret içerisinde olan vatandaşlara, nakdi yardım, kömür yardımı, bayram yardımı gibi yardımların yapıldığını kaydetti.

Bunun yanında, geçen aylarda 3 vatandaşın dükkan açması projesi gerçekleştirildiğini vurgulayan Arıcan, mağdur durumda olan vatandaşlara ev yardımı desteklerinin de verildiğini ifade etti.

Bunun yanında başka güzel projeler de üretildiğini dile getiren Arıcan, şöyle konuştu:

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilirse yeni 4 proje uygulamaya geçecek. Uygulanacak yeni projeler ile gayemiz dezavantajlı gruplara destek olmak. Toplumda belki, bulundukları ortam, yaş veya kendilerini çok sosyal hale getiremeyen, imkansızlıklar içerisinde olan vatandaşların daha rahat ortamlara kavuşmaları hayatlarını sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sosyal hayata girebilmeleri anlamında üretilen projeler bunlar. 'Elimden Tut Projesi' engellilerimiz ile ilgili, 'Kaygın Olmasın' projesi yaşlılar ile ilgili, 'Sevgi Yumağı' projesi çocuklarımız ile ilgili ve şimdi de uyguladığımız 'Artık Yalnız Değilsiniz' projesinin farklı bir örneği olan projemizi farklı bir isim altında 'Huzurlu Yaşamlar' projesi altında devam ettireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Yeni Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement