Sandıklı Kaymakamı Arıcan, Cam Kursu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sandıklı Kaymakamı Arıcan, Cam Kursu'nu Ziyaret Etti

Sandıklı Kaymakamı Arıcan, Cam Kursu\'nu Ziyaret Etti

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın üst katında bulunan Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği (SANHANDER) binasında bayanlara yönelik devam eden kursları ziyaret etti.

15.01.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üst katında bulunan Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği (SANHANDER) binasında bayanlara yönelik devam eden kursları ziyaret etti.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Takı Tasarım ve Gönüllü Hanımlar Derneği tarafından açılan Cam Kursu'nu ziyaret eden Arıcan, bayanlara yönelik kursların yapılmasından memnun olduğunu belirterek; "Bayanlara yönelik açılan kurslarımızda el becerisi kazanan bayanlar ev ekonomisine de katkı sağlıyorlar. Burada yaptıkları ürünleri El Emeği Pazarında satacak olan bayanlara yönelik kursların artırılması gerekli" dedi.

SANHANDER Dernek Başkanı Melek Yavuz da; "Kurslarımız Mayıs ayına kadar devam edecek, bayanların kurslarda öğrendikleri ve kurslarda yaptıkları ürünler el emeği pazarında alıcı bulacak. Bayanlarımıza katkı sağlamaktan mutluyuz" diye belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı Kaymakamı Arıcan, Cam Kursu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement