Sandıklı Kaymakamlığı Tanıtım Filmi Çekti - Son Dakika
Yerel

Sandıklı Kaymakamlığı Tanıtım Filmi Çekti

Sandıklı Kaymakamlığı Tanıtım Filmi Çekti

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Kaymakamlığı tarafından, ‘Sandıklı’nın Tarihi, Kültürü ve Turizmi’ni anlatan tanıtım filmi çekildi.

18.09.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Kaymakamlığı tarafından, 'Sandıklı'nın Tarihi, Kültürü ve Turizmi'ni anlatan tanıtım filmi çekildi.

Tanıtım filminde, Sandıklı'nın 1428 yılında Osmanlı hakimiyetinde olduğu ve bugünkü nüfusu gibi 56 bin nüfusuna ulaştığı dikkat çekiyor. Turizm açısından ilçe için önemli olan Yunus Emre Türbesi, Hisar Kalesi, Akdağ Tabiat Parkı, Sandıklı Kültür Evi ile Hüdai Kaplıcaları yer alırken, termal seracılık, tarım ve hayvancılık, bakır işlemeciliği ve organize sanayi bölgesinde yapılan faaliyetlerde tanıtım filminde anlatılıyor. Sandıklı'yı 3. Lig'de temsil eden Sandıklıspor'un ve Afyon Kocatepe Üniversitesine bağlı Sandıklı Meslek Yüksek Okulu'nun da anlatıldığı film basın mensuplarına izleten Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, tanıtım filminin ilçenin tanıtlaması adına büyük önem taşıdığını belirterek " Hazırlattığımız tanıtım filmini CD haline getirerek, Kaplıcalarımızdaki misafirlerimize, İlçemize gelen misafirlere ve ulaşabilecek bütün platformlara ulaştıracağız" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı Kaymakamlığı Tanıtım Filmi Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement