Sandıklı'nın Fatih Mahallesi Kurulan Baz İstasyonundan Rahatsız - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'nın Fatih Mahallesi Kurulan Baz İstasyonundan Rahatsız

Sandıklı\'nın Fatih Mahallesi Kurulan Baz İstasyonundan Rahatsız

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi Fatih Mahallesinde kurulan baz istasyonuna tepki gösteren vatandaşlar, kaldırılması için başvuruda yaptılar.

29.06.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Fatih Mahallesinde kurulan baz istasyonuna tepki gösteren vatandaşlar, kaldırılması için başvuruda yaptılar.

Mahalleliden topladıkları imzaları Afyonkarahisar Valiliği'ne verdiklerini açıklayan Fatih Mahallesi Muhtarı Kazım Özer; "Bizim çocuklarımız hepsi burada oynuyorlar. Evlere iki üç metre mesafede tehlike saçıyor. Evlerimizden biraz ilerde boş araziler varken neden buraya kurduklarına anlam veremiyoruz. Fatih Mahallesi olarak biz bu baz istasyonunu burada istemiyoruz. Afyon Valiliği'ne ve Bakanlığa gerekli yazıları gönderdik. Bunların sonucunu acilen bekliyoruz" dedi.

Fatih Mahallesi sakinleri de kesinlikle mahallerinde baz istasyonu istemediklerini belirterek; "Bir günde buraya telefon direği dikeceğiz diye baz istasyonunu diktiler. Sağlığa zararlı ve kanser ettiğini duyuyoruz. Çocuklarımız burada oynuyor. Çevresinde de hiçbir önlem yok. Acilen bu konunun yetkililer tarafından çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Sağlığımızla oynamaya kimsenin hakkı yok" dediler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'nın Fatih Mahallesi Kurulan Baz İstasyonundan Rahatsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement