Şandır: "Seçimlerin Sonucu Ülkemizin Geleceğini de Belirleyecek" - Son Dakika
Politika

Şandır: "Seçimlerin Sonucu Ülkemizin Geleceğini de Belirleyecek"

Şandır: "Seçimlerin Sonucu Ülkemizin Geleceğini de Belirleyecek"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, “Bu seçimlerin sonucu ülkemizin ve milletimizin geleceğini de belirleyecek” dedi.

21.03.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, "Bu seçimlerin sonucu ülkemizin ve milletimizin geleceğini de belirleyecek" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mersin'de bulunan Şandır, MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun miting çalışmasına katıldı. İlçeye bağlı Çeşmeli beldesinde düzenlenen mitingde konuşan Şandır, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu seçimlerde size hizmet edecek olan belediye başkanını ve meclis üyelerini seçeceğiz. Ancak bu seçimlerin sonucu ülkemizin ve milletimizin geleceğini de belirleyecek. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her konuşmamızda, her zeminde öncelikle şunu ifade ediyoruz. Bu memlekete bu millete bir gram hizmeti dokunan kim varsa Allah ondan razı olsun. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak 11 yılını tamamlayan ve 12. yılına giren tek başına bir iktidarın bu gün içine düştüğü bu yolsuzluk, bu, dilim varmıyor itham da olsa, iddia da olsa bu ülkeyi yönetmek iddiasında olanların böyle rüşvetle yolsuzlukla suçlanmalarını kabul etmek mümkün değil. Bu millete bunları layık görmüyoruz. İşte bu seçimler böyle bir sonuca ulaşan bu iktidara bu milletin bir cevabı olacaktır. Bu seçimlerin sonucu ülkemizin ve milletimizin geleceğini de belirleyecek" diye konuştu.

Büyükşehir Yasasının doğru uygulanmazsa ülkeyi böleceğini iddia eden Şandır, şöyle devam etti:

"Eyalet yasası bütün il dahilinde milletin oyuyla seçilmiş olan bir başkanın yetkileri, bütün kaynakların toplanacağı belediye başkanı ve meclisi eğer doğru insanların elinde olmazsa bu ülkeyi merkezi hükümetten kopartır. İleri zaman içerisinde ülkemizi parçalar. Şimdi buradan sizlere sesleniyorum. Burada olmayan vatandaşlarıma da sizler anlatın. Değerli vatandaşlarım ülkemizin bölünüp parçalanmasına gittikçe hız kazanan bu bölücülüğe zemin hazırlayan bu iktidarın devamına evet oyu verecek miyiz?" - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şandır: 'Seçimlerin Sonucu Ülkemizin Geleceğini de Belirleyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement