Sanem Çelik Ekranlara Geri Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Sanem Çelik Ekranlara Geri Dönüyor

Bir dönem başrolde oynadığı 'Aliye' dizisinin yönetmeniyle arabada basılan ünlü oyuncu Sanem Çelik, yeni sezonda ekranlara geri dönüyor.

28.04.2016 08:35  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Aliye' dizisiyle fırtınalar estiren ve Kara Melek'le Türkiye çapında tanınan bir isim haline gelen Sanem Çelik, dizinin yönetmeniyle birlikte olduğu haberleri çıkınca Amerika'ya gitmiş ve uzun yıllar burada kalmıştı. Kendisini resme veren ve oyunculuk teklifleri konusunda son derece seçici davranan Sanem Çelik görünen o ki yıllar sonra kararını değiştirmiş.

"YENİ SEZONDA SEYİRCİ KARŞISINDA OLACAĞIM"

Glamorous Celebrity Management (GMC) ile yeni bir anlaşmaya imza atan Çelik ekranlara geri dönüyor. Yaptığı anlaşmayla ilgili gazetecilere açıklama yapan Sanem Çelik, "Hedeflerimi gerçekleştirmek için doğru yerdeyim. Yeni sezonda iddialı bir yapımla seyirci karşısında olacağım" dedi.

ÖPÜŞÜRKEN YAKALANMIŞTI

Aliye'de, çocuklarını kendini aldatan kocasından almaya çalışan bir kadını canlandıran Sanem Çelik, kameralara dizinin evli yönetmeni Kudret Sabancı'yla çay bahçesinde öpüşürken yakalanmıştı.

Sanem Çelik Ekranlara Geri Dönüyor

Son Dakika Magazin Sanem Çelik Ekranlara Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • 06: BU ERKEK SESLİ KADINI DA SEVEMEDİM GİTTİ 12 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 1 9 Yanıtla
  • Hasan: Vay anasina bizde dört gözle onu bekliyorduk 9 0 Yanıtla
  • ADD-1881-1938: Mal onun degilmi ne cart curt ediyorsunuz ister bana verir ister yonetmenine isterse size verir malinin tasarruf ve comertce kullanma hakki bunun gibi rezillere aittir.. 7 0 Yanıtla
  • panzehir: Yapimcisida ben olam 5 0 Yanıtla

Advertisement