Saniye Şahin İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Saniye Şahin İçin Mevlit Okutuldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in vefat eden eşi Saniye Şahin için mevlit okutuldu.

04.12.2014 21:49  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in eşinin vefatı- Saniye Şahin için mevlit okutuldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in vefat eden eşi Saniye Şahin için mevlit okutuldu.Ala Aile Yaşam Merkezindeki mevlide, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, eski bakanlardan Ömer Dinçer, Sadullah Ergin, Muammer Güler ile Faruk Nafız Özak, çok sayıda milletvekili ve partili katıldı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile çocukları Cem, Burak ve Büşra, davetlileri kapıda karşıladı. Mevlitte Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Şahin'in eşi Saniye Şahin, tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 27 Kasım'da hayatını kaybetmiş, Karabük'te toprağa verilmişti. -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in eşinin vefatı-Saniye Şahin için mevlit okutuldu

Saniye Şahin İçin Mevlit Okutuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saniye Şahin İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement