Sanko Park'ta 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sanko Park'ta 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' Etkinliği Düzenlendi

Sanko Park\'ta \'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı\' Etkinliği Düzenlendi

Nestle Pure Life'ın 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' kampanyasının yüzü ünlü oyuncu-sunucu Pınar Altuğ ve kampanyaya destek veren ünlülerin beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, Gaziantep'in ferah yaşam alanı Sanko Park AVM'de ziyaretçileriyle...

27.10.2013 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nestle Pure Life'ın 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' kampanyasının yüzü ünlü oyuncu-sunucu Pınar Altuğ ve kampanyaya destek veren ünlülerin beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, Gaziantep'in ferah yaşam alanı Sanko Park AVM'de ziyaretçileriyle buluştu.

Banu Kazanç obeziteyle mücadelede nasıl beslenmek gerektiğini anlatırken, Pınar Altuğ Atacan sağlıklı yaşam ve yeterli su tüketimi konusunda ipuçları verdi.

Spor eğitmeni Tuğba Hatun Buyurucu ise tüm katılımcılara gün boyu uygulayabilecekleri basit hareketler gösterip katılımcılarla birlikte spor yaptı.

Nestle Pure Life, obezite ile mücadelede su içmenin, hareket etmenin, sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla başlattığı projenin etkinliğinde, katılımcılara pilates bantları hediye ederek evlerinde, iş yerlerinde kolay uygulayabilecekleri hareketler gösterildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanko Park'ta 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement