Şanlırfa Minik Öğrencilerden Vali Tuna?ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şanlırfa Minik Öğrencilerden Vali Tuna?ya Ziyaret

Şanlırfa Minik Öğrencilerden Vali Tuna?ya Ziyaret

Minik öğrencilerden Vali Tuna'ya ziyaretŞANLIURFA'da bir grup öğrenci üzerinde farklı dillerde 'Korkma' yazısı bulunan Türk bayraklı tişörtlerle Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

12.08.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik öğrencilerden Vali Tuna'ya ziyaret

ŞANLIURFA'da bir grup öğrenci üzerinde farklı dillerde 'Korkma' yazısı bulunan Türk bayraklı tişörtlerle Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Merkez ilçe Haliliye Kaymakamlığın Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında minik öğrenciler için üzerinde farklı dillerde 'Korkma' yazısı bulunan tişörtler hazırladı. Öğrenciler üzerinde İstiklal Marşının ilk mısrası olan 'Korkma' kelimesi bulunan tişörtlerle Vali Tuna'yı makamında ziyaret etti. Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ile birlikte Vali Tuna'yı ziyaret eden öğrencilere kitap hediye edildi.

Darbe girişiminde kendilerini korudukları için Vali Tuna'ya teşekkür ettiklerini ifade eden öğrenciler, "Darbe girişimine karşı bizleri koruduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Darbeye karşı dik durmamız lazım ve darbe yapanlardan asla korkmamamız gerekiyor" diye konuştular.

Öğrenciler tarafından Türkiye'ye önemli mesaj verildiğini ifade eden Vali Tuna, 'Çocuklarımız buradan milletimize bir mesaj veriyorlar ve korkma diyorlar. Biz buradayız ve Haliliye Kaymakamlığımızın bir projesidir. Buradan tüm Türkiye ve Şanlıurfalılara bu mesajı veriyoruz. Çocuklarımız üzerlerine giydikleri tişörtlerle hem bayrağımızı üstlerine tamamen giymiş oluyorlar ve değişik dillerde korkma ifadesi var. Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce, Almanca ve tüm dünya dilleri ile buradan korkma diye mesaj veriyorlar. Bayrağımızın manasına sahip bir gençlik yetişiyor. Şanlıurfa'dan da çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onlar hem Şanlıurfa'ya hem vatana ve hem de bayrağa sahip çıkacaklardır. Her türlü darbe girişimine karşı korkma diyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlırfa Minik Öğrencilerden Vali Tuna?ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı
    09:58 Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı

    Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak göreve başladı. Fatma Ayan ve Fatma Dorla, mazbatalarını alarak Tuğrul Mahallesi ve Çömelek Mahallesi'nde muhtarlık görevine başladı. Ayan ve Dorla, kadınların seçme ve seçilme hakkını kullanarak bu başarıyı elde ettiklerini belirtti. İkinci sıraya yerleşen Dorla, köyünde eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını ifade etti.

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.


Advertisement