Şanlıurfa 6. Kariyer Günleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa 6. Kariyer Günleri Başlıyor

Şanlıurfa 6. Kariyer Günleri Başlıyor

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen Şanlıurfa Kariyer Günleri’nin altıncısı, 2-3-4 Nisan tarihlerinde Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

25.03.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen Şanlıurfa Kariyer Günleri'nin altıncısı, 2-3-4 Nisan tarihlerinde Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Piazza, gençlerin geleceğine ve kariyerlerine ışık tutacak bir fuara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen Şanlıurfa Kariyer Günleri'nin altıncısı, 2-3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

7 BÖLGEDEN 44 ÜNİVERSİTE KATILACAK

"Doğru meslek seçmek, doğru yaşam biçimi seçmektir" sloganıyla yola çıkarak, 2-3-4 Nisan 2015 tarihlerinde Türkiye'nin 7 bölgesinden 44 üniversitenin katılımıyla gerçekleşecek olan "Şanlıurfa 6. Kariyer Günleri " birçok üniversite adayı gencin gelecekle ilgili kararlarına ışık tutacak. Her öğrencinin hayatı boyunca yapacağı en önemli tercihlerden biri olan meslek ve üniversite seçimine kılavuzluk edecek olan fuara, belirtilen tarihlerde 10.00 - 20.00 saatleri arasında üniversite hazırlık sürecinde olan tüm öğrenciler ve velileri katılabilecek.

Bölgenin çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza AVYM'de gerçekleştirilecek fuara katılacak adaylar, sahip oldukları bilgi ve beceriler doğrultusunda seçecekleri meslek alanı ile kendi gelecekleri için daha doğru karar verebilecekler.

KATILACAK ÜNİVERSİTELER

Kariyer günlerine Hacettepe Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Zirve Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Sanko Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Selahattin Eyyübi Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Muş Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Avrupa Meslek Yüksekokulu, Ardahan Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Samsun Canik Başarı Üniversitesi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi (Yedek), İl MEM Ar-Ge Organizasyon Ekibi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı katılacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa 6. Kariyer Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement