Şanlıurfa - Bakan Çelik: Teröristlere Kucak Açacağınıza, Muhtaçlara El Uzatın - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa - Bakan Çelik: Teröristlere Kucak Açacağınıza, Muhtaçlara El Uzatın

Bakan Çelik: Teröristlere kucak açacağınıza, muhtaçlara el uzatın (2)İKİ BAŞLILIK ORTADAN KALKACAKGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

24.03.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Çelik: Teröristlere kucak açacağınıza, muhtaçlara el uzatın (2)

İKİ BAŞLILIK ORTADAN KALKACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar ve Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da eşlik ettiği toplantıda kalabalığa konuşan Bakan Çelik, 16 Nisan'da ülkenin geleceği için herkesin 'Evet' demesi gerektiğini söyledi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Türkiye'nin istikrarı için destek isteyen Bakan Çelik, bazı Avrupa ülkelerinin sistemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak yeni bir haçlı seferi başlattığını ve bu yüzden Türkiye'ye bir dizi operasyonlar düzenlediğini söyledi.

Mevcut sistemin iki başlılıktan oluştuğunu ve bunun da Türkiye'nin ilerlemesini aksattığını ifade eden Çelik, "Geçmişte şahit olduğumuz Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında yaşanan sorunlar Türkiye'yi geriletmiştir. Başbakan'ın yüzüne Anayasa kitapçığını fırlatan Cumhurbaşkanını gördük. Cumhurbaşkanı'nın yüzüne kitap fırlattığı Rahmetli Ecevit kahrından öldü. İki başlılığı ortadan kaldıracak sistem değişikliği için herkesin 16 Nisan'da güçlü bir şekilde 'Evet' demesi gerekiyor' dedi.

Mustafa UFAK/HİLVAN (Şanlıurfa), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Şanlıurfa - Bakan Çelik: Teröristlere Kucak Açacağınıza, Muhtaçlara El Uzatın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa - Bakan Çelik: Teröristlere Kucak Açacağınıza, Muhtaçlara El Uzatın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement