Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi'ye Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi'ye Düzenlenen Silahlı Saldırı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye yönelik silahlı saldırıya ilişkin, "Bu saldırılar, halkın seçtiklerini ve sadece hizmet için çalışanları engellemeye yöneliktir ama amaçlarına ulaşamazlar" dedi.

28.09.2015 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye yönelik silahlı saldırıya ilişkin, "Bu saldırılar, halkın seçtiklerini ve sadece hizmet için çalışanları engellemeye yöneliktir ama amaçlarına ulaşamazlar" dedi.

Beyazgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çiftçi'ye geçmiş olsun dileğinde bulunarak, saldırıyı kınadı.

Saldırıların amacına ulaşamayacağını vurgulayan Beyazgül, "Bu saldırıyı lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimiz saldırganları yakalamak için yoğun çaba gösteriyor. Bu saldırılar, halkın seçtiklerini ve sadece hizmet için çalışanları engellemeye yöneliktir ama amaçlarına ulaşamazlar" diye konuştu.

Çiftçi'nin makam aracının bulunduğu konvoy, Siverek- Hilvan karayolunda uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutulmuştu. Çiftçi ve beraberindekiler, saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi'ye Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement