Şanlıurfa CHP'yi Eleştirdi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa CHP'yi Eleştirdi

Şanlıurfa CHP\'yi Eleştirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Viranşehir İlçesi'nde katıldığı barış yemeğinin ardından AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanlığı'nın 4'üncü Olağan Kongresi'ne katıldı.

15.03.2015 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Viranşehir İlçesi'nde katıldığı barış yemeğinin ardından AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanlığı'nın 4'üncü Olağan Kongresi'ne katıldı. Kongrede konuşan Bakan Çelik, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla değiştiğini belirterek ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi. Bakan Çelik, CHP'nin kapatılmasına ilişkin iddiaların seçime dönük bir provokasyon olduğunu savunarak, Yeni bir seçimin arifesindeyiz ve yine ayak oyunları başladı. Dolarda olup bitenleri izliyorsunuz. Dolar bir iniyor bir çıkıyor. Biraz zikzak yaptığını görüyorsunuz. Bunun Türkiye'de biraz sert esmesini başka yerlere bağlayanlara buradan seslenmek istiyorum. Bu seçime gidişteki ekonomiye dönük bazı sorunlar yaşatma hesabını yapanların bir oyunu olduğunu da akıldan uzak tutmamak gerekiyor. Bu bir oyundur bir diğer oyun ise ana muhalefet partisinin kapatılabileceğini söylüyorlar ve bunu en yetkili ağız genel başkanları söyleyebiliyor ve bu da yine seçime dönük bir provokasyon olduğunu unutmamız gerekiyor dedi.

BAKAN ÇELİK MİLLET CHP'YE KIYACAK VE DEFTERİNİ DÜRECEKTİR

Bakan Çelik, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletin CHP'ye kıyıp defterini düreceği iddiasında bulunarak şunları söyledi

Allah'ın izniyle seçime yaklaşıyoruz ama boş şeyler söylüyorlar. Her emekliye 25 katrilyon diyebileceğimiz 2 tane maaş verecekmiş. Yılda 2 maaş ne güzel değil mi Sanki AK Parti'nin bu konuda hiç kafası çalışmıyor. AK Parti sanki 12 yıldır devleti idare etmiyor. Sanki biz bilmiyoruz 2,3,4 maaşı verebilelim. Ey Kılıçdaroğlu, o kafa ile SSK'yı bu hale getirdin. Ondan düzeltemiyoruz. Öyle bir hale getirdiler ki 7 senedir ben bu kurumun başındayım gele gele ancak 19 milyar açığa düşürebildik. 50 katrilyonlardan 19 katrilyonlara ancak çekebildik açığı. Bu kadar reformlar yaparak. Bir taraftan insanların sağlığından kısmayarak ve her türlü imkanı seferber ederek bütün vatandaşlarımıza imkan sağlamamıza rağmen biz bu reformların içersinde açığı 19-20 milyara düşürmüşken şimdi diyor ki 'Ben 25 milyar açıktan para emeklilere vereceğim' diyor. Ne demek bu 20 milyar olan açığı 45 milyara çıkaracağım demek. Hani emeklilere biraz zam yapalım derse eyvallah ama ben 25 katrilyon vereceğim diyor. Nasıl olsa AK Parti kasaları doldurmuş Merkez Bankası'nda 130 milyar dolar var, gelelim boşaltalım, gidelim. Bu millet bunları denedi. Bundan sonra size geçit yok kardeşim ve hiç kusura bakmayın istikrara devam. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na Şanlıurfa'dan şunu söylüyoruz. CHP sistemin öz evladıdır. Sistem öz evladına kıyamaz, kesinlikle kıyamaz. Ama 7 Haziran'da bırakın kapatmayı millet CHP'ye kıyacak ve defterini dürecektir.

AK Partinin çözüm süreciyle 30 yıldır kangren olmuş sorunu sonlandıracağına inandığını ifade den Bakan Çelik, konuşmasını şöyle tamamladı

Barış ancak bizimle gelir bunu açık söylüyorum. Gözlerinizi kapatın ve partileri bir düşünün hangi parti bu ülkeye barış getirebilir. Hangi parti 30 yıldır kangren haline gelmiş olan meseleyi çözebilir. HDP, MHP, CHP mi çözecek Hiçbiri çözemez. Kardeş kanı aktı gitti. Terör olaylarından artık millete gına geldi. Millet 'Bitsin' diyor mu Mesele bunu bitirecek olanda. AK Parti'dir, başka parti yoktur. İşimiz öyle kolay değil. Gençlere büyük iş düşüyor. Biz molotof gençliğinden yana değiliz. Molotof atan gençlikten yana değil, eli kalem tutan gençlikten yanayız ve öyle olacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa CHP'yi Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement