Şanlıurfa'da 3 Askerin Hayatını Kaybetmesi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 3 Askerin Hayatını Kaybetmesi

Şanlıurfa\'da 3 Askerin Hayatını Kaybetmesi

Piyade Er Umut Aslan'ın İstanbul'daki baba ocağında taziyeler kabul ediliyor.

09.12.2014 15:37  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde hayatını kaybeden askerlerden Piyade Er Umut Aslan'ın İstanbul'daki baba ocağında taziyeler kabul ediliyor.

Aslan'ın Altınşehir Mahallesi'ndeki babaevine sabah saatlerinde acı haber geldi. Askerin evine Türk bayrağı asılırken, baba Musa ve amca Bülent Aslan taziyeleri kabul etti. Aile üyelerinin gazetecilere tepkili olduğu gözlendi.

Amca Bülent Aslan, yaptığı açıklamada, içlerinin yandığını ifade ederek, "Dört ay önce askere gitti. Gülen, neşeli, kız arkadaşı olmayan, sigaradan başka hiçbir bağımlılığı olmayan bir çocuk. Hayat dolu, gencecik. Kendisiyle ilgili hayallerimiz vardı" diye konuştu.

Yeğenine, sıkıntısı varsa para göndermeyi teklif ettiğini belirten Aslan, "Burası geniş bir arazi, burada parayı ne yapacağım? Erzurumlu bir arkadaşım var, sana tespih aldım kargoyla göndereceğim amca" yanıtını aldığını aktardı.

Bülent Aslan, Ceylanpınar'ın çok soğuk olduğunu anlatan yeğenine içlik göndereceğini söylediğini ifade ederek, "Bana, 'Cips de gönder, arkadaşlarımıza anneleri gönderdi, siz de gönderin' dedi. Kargoyla gönderdik, almıştı. Hatta telefon da gönderdik, sıkıldığı zaman telefon etsin diye. Haberi alınca yıkıldık" şeklinde konuştu.

Umut Aslan'ın babaevine taziyeye gelenlere Ümraniye Belediyesi'nce yemek dağıtıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 3 Askerin Hayatını Kaybetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement