Şanlıurfa'da 3 Günde 192 Sürücüye Hız Limiti Cezası - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 3 Günde 192 Sürücüye Hız Limiti Cezası

Şanlıurfa\'da 3 Günde 192 Sürücüye Hız Limiti Cezası

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği 'Koridor Hız Denetim Sistemi' sayesinde hız limitini aşan sürücüler tespit edilmeye başlandı.

15.04.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği 'Koridor Hız Denetim Sistemi' sayesinde hız limitini aşan sürücüler tespit edilmeye başlandı. 2 aydır test çalışmaları yapılan ve 3 gün önce devreye giren sistem ile kente giren araçların plakaları saptanıyor ve 3 bin 300 metrelik yolu 2 dakika 25 saniyeden kısa sürede geçen sürücülere hız limitlerine göre 172 ile 354 lira arasında para cezası yazılıyor.

Sistem hakkında bilgi veren Trafik Şube Müdürü Dr. Yavuz Özbaran, Trafik kazalarının en büyük sebeplerinden birisi hız. Kazaların önüne geçmek için 'koridor hız denetim sistemini' Şanlıurfa'da kurduk. Şehir girişlerinde 6 bölgede hız koridor sistemimiz mevcuttur. 6 noktada kurulan 12 kameralı tünel radar sistemiyle bu alanlardaki hızı düşürüp kazaların önüne geçmek istiyoruz dedi.

Özbaran, sistemin devreye girdiği 3 günlük dönemde hız limitini aştığı saptanan 192 sürücüye ceza kesildiğini de kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 3 Günde 192 Sürücüye Hız Limiti Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement