Şanlıurfa'da Arazi Kavgası: 1'i Ağır 7 Kardeş Yaralandı - Son Dakika
Asayiş

Şanlıurfa'da Arazi Kavgası: 1'i Ağır 7 Kardeş Yaralandı

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1'i ağır 7 kardeş yaralandıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir dönümlük arazi nedeniyle meydana gelen kavgada 1'i ağır, 7 kardeş yaralandı.

10.03.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1'i ağır 7 kardeş yaralandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir dönümlük arazi nedeniyle meydana gelen kavgada 1'i ağır, 7 kardeş yaralandı.

Alınan bilgilere göre, ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Yuvar mahallesinde aralarında tarla sürme meselesi yüzünden tartışma başlayan Gülalan kardeşler, bir süre sonra taşlı sopalı kavgaya tutuştu. Diğer aile bireylerinin de araya girmesiyle büyüyen kavga, Jandarma'nın müdahalesiyle sona erdi.

Kavga sırasında taş ve sopa darbeleriyle yaralanan Hamit, Şeyhmus, Ahmet, Yusuf, Ferit, Cebrail ve Ramazan Gülalan adlı kardeşler, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tarafların hastanede yeniden kavga etmesi ihtimaline karşı bazı yaralılar Hilvan Devlet Hastanesine sevk edilirken, polis ve jandarma tarafından önlem alındı.

Kafasından aldığı darbeyle ağır yaralanan Hamit Gülalan, Şanlıurfa'ya sevk edilirken, Jandarma mahallede güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavgaya karıştığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa\'da Arazi Kavgası: 1\'i Ağır 7 Kardeş Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Şanlıurfa'da Arazi Kavgası: 1'i Ağır 7 Kardeş Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement