Şanlıurfa'da "Berdel Gelin" Kavgası - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da "Berdel Gelin" Kavgası

Şanlıurfa\'da "Berdel Gelin" Kavgası

Berdel gelinlerin boşanması nedeniyle aralarında hasımlık bulunan, Gürbüz ve Balabay arasında çıkan silahlı, bıçaklı, taşlı, sopalı kavgada beş kişi yaralandı.

28.11.2015 13:59  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berdel düğünlerinde, bir ailenin kız ve erkek çocuğu diğer ailenin kız ve erkek çocuğuyla karşılıklı olarak aynı zamanda evlendiriliyor. Şanlıurfa'da Gürbüz ve Balabay aileleri arasında daha önceden aralarında berdel gelinlerin boşanması nedeniyle husumet vardı. İki aile arasındaki husumet ailelerin yolda karşılaşmasıyla kavga halini aldı. Çıkan kavgada beş kişi yaralandı.

SİLAH VE BIÇAKLARIN KULLANILDIĞI KAVGADA BEŞ KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da akraba oldukları öğrenilen Gürbüz ve Balabay aileleri arasında berdel gelin kavgası yaşandı. İddiaya göre, daha önceden aralarında berdel gelinlerin boşanması nedeniyle husumet bulunan Gürbüz ve Balabay aileleri, Eyyübiye ilçesi Şelale meydanında otomobillerle seyir halindeyken karşılaştı. Otomobillerle başlanan kovalamaca Mustafa Kuş Parkı önünde bir aracın diğer aracın önünü kesmesiyle kavgaya dönüştü. Silah, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada beş kişi yaralandı. Kavgada çevrede bulunan araçlara da kurşunlar isabet etti. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaralılar, ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

OLAY MAHALLİNE ÇOK SAYIDA POLİS GÖNDERİLDİ

Yaşanan olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken olay yeri inceleme ekipleri, kavganın yaşandığı yerde incelemede bulundu. Yerdeki sopaları ve silahlara ait boş kovanları inceleyen ekipler, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 'Berdel Gelin' Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement