Şanlıurfa'da Besi OSB çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Besi OSB çalışmaları

Şanlıurfa\'da Besi OSB çalışmaları

Şanlıurfa'da yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesi'ni inceleyen Büyükşehir belediye Başkanı Güvenç, "Bölgede çalışmalar sürüyor" dedi.

03.03.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesini gezerek büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen 2 bin ağaç dikme törenine katıldı.

Bahar ayların gelmesiyle kenti yeşillendirme çalışmalarına devam eden büyükşehir belediyesi yapımı süren Besi Organize Sanayi Bölgesini'ne 2 bin ağaç dikti.

Ağaç dikme törenine katılan büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç işçilerle birlikte ağaç dikti.

Törenin ardından Besi Organize Sanayi Bölgesi"ni ziyaret eden Güvenç, yapılan çalışmalar hakkında Besi Organize sanayi Başkanı Abdullah Şıldır'dan bilgi aldı.

Bölge ile ilgili açıklamada bulunan Güvenç, söz konusu yerin yapımına Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın dan aldıkları kredi desteği ile başladıklarını söyledi.

İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİLECEK

Besi bölgesinin bitmesinin ardından insanların internet üzerinden buradan sipariş verebileceklerinin müjdesini veren Güvenç, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgede yapılan en büyük ve en modern tesis olacağının altını çizen Güvenç, şunları kaydetti: "Hamd olsun geçen süre iyi değerlendirildi. Mütahitler burada iyi işler yaptılar. İdari birimimiz bitti 150 işyerinin alt yapısı büyük ölçüde bitti. Hükümetimiz buraya 53 milyon TL kredi verdi. Şanlıurfa'ya yakışan bölgede konuşulan bir eser burada ortaya çıkacak. Bugün hem yapılan çalışmaları inceledik hem de idare binamızın önüne 2 bin tane ağaç dikiyoruz. Bu ağaçlar bu binaya renk katacak. "

Kentte mağaralarda hayvancılığın yaygın olduğunu buna bağlı olarak başta sinek olmak üzere bazı haşere böceklerin mağaralarda ürediğini anlatan Güvenç, şöyle devam etti: "Şanlıurfa'da sineğin kaynağı olan mağaralardaki hayvancılığı bitirip onları buraya taşıyacağız. Burası bittiğinde Türkiye burayı konuşacak inşallah. Bölgenin en büyük hayvan mezatı olacak."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Besi OSB çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, 36. Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) destekleriyle açılan standı ziyaret etti. Yayınevi temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Ulusoy, Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı destekleriyle Yeni Balkan Yayınevi tarafından basılan ve fuar kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen 'Umay Anadan Öyküler' ve 'Bir Hayalim Var' kitaplarının yazarları Burcu Aliyi ve Gülay Alçe ile sohbet etti.

  • Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu
    20:17 Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu

    Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atamaların sonuçlarını Personel Genel Müdürlüğü'nün internet adresinde yayımladı.

  • Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı
    20:17 Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı ve 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl devlet hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Sözcüsü Yücel:
    20:15 CHP Sözcüsü Yücel: "Anayasal Kurumları Yok Sayıp, Anayasa'yı İhlal Edenlerle CHP'nin Mutabık Olması Söz Konusu Dahi Değildir"

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni Anayasa konusunda herkes mutabık" sözlerine ilişkin, "Anayasa’yı ihlal edenlerle bizim, toplumun yüzde 38’inin oyunu alarak birinci parti olan CHP'nin mutabık olması söz konusu dahi değildir." açıklamasını yaptı.


Advertisement