Şanlıurfa'da Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği Hizmete Başladı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği Hizmete Başladı

Şanlıurfa\'da Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği Hizmete Başladı

Şanlıurfa’da uzun süredir ihtiyaç duyulan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kalp ve Damar Cerrrahisi kliniğine uzman doktor atandı.

15.06.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da uzun süredir ihtiyaç duyulan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kalp ve Damar Cerrrahisi kliniğine uzman doktor atandı.

Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Akın Arslan'ın Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanmasıyla birlikte hastanede klinik hizmeti de verilmeye başlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil Keşküş, atamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa'da ilk kez Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı tanıyor. Op. Dr. Akın Arslan'ın atanmasıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da uzun zamandır ihtiyaç duyulan ve il dışına sevk yapılan bir birim daha hizmete başlamış oldu. Bundan sonra bölgemizde Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi hastalıklarından mustarip olan vatandaşlarımızı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi edeceğiz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement