Şanlıurfa'da Hasta Ziyareti Dönüşü Kaza; 4 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Yaşam

Şanlıurfa'da Hasta Ziyareti Dönüşü Kaza; 4 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa\'da Hasta Ziyareti Dönüşü Kaza; 4 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa'da, hasta ziyaretinden dönenleri taşıyan hafif ticari araç ile ayakkabı yüklü minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

13.07.2015 07:38  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, merkez Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Uğurlu Mahallesi'ndeki 38'inci kilometrede gece geç saatte facia meydana geldi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Şanlıurfa'daki hastanede yatan bir akrabalarını ziyarete giden Yılmaz ailesi, Selman Mahallesi'ndeki evlerine dönmek için Salih Yılmaz yönetimindeki 63 M 0378 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı. Bu sırada Akçakale yönünde gelen Salih Toprak yönetimindeki ayakkabı yüklü 63 K 2494 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Feci kazada Yılmaz ailesinin bulunduğu hafif ticari araç hurdaya dönerken, minibüs yola yan yattı.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, hafif ticari araçta bulunan sürücü Salih Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Huriye Yılmaz ile adı öğrenilmeyen 1 kişi kaza yerinde öldü. Minibüs sürücüsü Salih Toprak ile adı öğrenilmeyen 1 kişi ağır yaralı olarak olay yerine sevk edilen ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazayı duyarak, olay yerine akın eden Yılmaz ailesinin yakınları sinir krizleri geçirerek, gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.





Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Şanlıurfa'da Hasta Ziyareti Dönüşü Kaza; 4 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • DAMI BALLI BERWAN: ÜLENLER İNŞALLAH KÜRT DEİİLDİR..... 1 13 Yanıtla Anil: Hastasiniz 4 0 BİNGÖLLÜ: SEN İNSAN DEGİLSİN ARKADSIM ... 4 0 BİNGÖLLÜ: DAMI BALLI BERVAN ARKADASA REKOR TEPKI ISTIYORUM ARKADSLAR YORUMLARI GORSUN BELKI O KUCUK BEYNINI BIRAZ DA OLSA INSANLIGA CEVIRIR ...YORUMU BU ARKADS UZERINDEN ... 1 0 tural: Irkcı fasist hayvan herif 1 0 bumuhayat: ne diyonz lan kürt değilmiş insllah ya 4 kişi ölmüş siz neyin derdindesiniz 0 0
  • konya 42: Allah rahmet eylesin bu güzel mübarek günde 11 1 Yanıtla
  • Damı ballı berwan isimli zavallıya cevap : Sen nasıl bir insansın sen nasıl mahluksun hiç mi insanlıktan nasibini almamışsın bizde kürtüz ama insanın kürdü türkü lazı çerkezi mi olur insan insandır ama tabi sen bu sınıfa giriyormusun Allah bilir 5 0 Yanıtla
  • Farisoğlu: Allah rahmet eylesin mekanları cennet olur inşallah ne olursa olsun kim olursa olsun din kardeşiyiz 3 0 Yanıtla
  • H.MUSTAFA KUŞ: Allahu teala taktiratlarini affetsin aillerine bas sagligi dilerim 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement