Şanlıurfa'da HDP Adayları Dualarla Seçim Çalışmasına Başladı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da HDP Adayları Dualarla Seçim Çalışmasına Başladı

Şanlıurfa\'da HDP Adayları Dualarla Seçim Çalışmasına Başladı

Şanlıurfa'da HDP'nin milletvekili adayları, İbrahim peygamberin doğduğuna inanılan mağara ve Bediüzzaman Said Nursi'nin makamında dua ederek seçim çalışmalarına başladı.

13.04.2015 16:50  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, HDP'nin milletvekili adayları, Balıklıgöl'de bulunan İbrahim peygamberin doğduğuna inanılan mağara ve Bediüzzaman Said Nursi'nin makamında dua ederek seçim çalışmalarına başladı.

HDP'nin 1'inci sıra adayı Osman Baydemir, seçimin barış havasında geçmesini temenni ederek, "Bu halkın tek bir evladının canı, parlamentodaki 550 kürsüden çok ama çok kıymetlidir" dedi.

HDP'nin Şanlıurfa milletvekili adayları Osman Baydemir, Dilek Öcalan, Leyla Güven, Hadle Uğur, Rasim Çakmak, Ziya Çalışkan, Yasin Batan ve Serhat Dicle Yüksel, Balıklıgöl yerleşkesinde bulunan İbrahim peygamberin doğduğuna ve şifalı olduğuna inanılan sudan içip dua etti. Milletvekili adayları, daha sonra Bediüzzaman Said-i Nursi'nin makamını ziyaret edip vatandaşlardan destek istedi.

HDP'nin 1'inci sıra milletvekili adayı Osman Baydemir, barış, kardeşlik ve özgürlük temelinde yeni bir ittifakın inşası için seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Şanlıurfa'da çalışmaya desturla başlamanın çok önemli olduğunu ifade eden Baydemir, şunları söyledi:

"Bugün bu mekanda desturla başlıyoruz. 8 Haziran sabahı da yolumuza burada şükürle devam edeceğiz. Çabalarımızın, söylemlerimizin özü bütün bu zaman dilimi içerisinde kazasız belasız olsun. Barış içerisinde, huzur içerisinde demokrasi şenliği niteliğinde devam etsin. Bu halkın tek bir evladının canı parlamentodaki 550 kürsüden çok ama çok kıymetlidir. Zaten HDP'nin var olması, HDP'nin bu yola başını koymuş olmasının nedeni de bu ülkenin tek bir evladı, bir tek anne kuzu yaşamını yitirmesin diyedir. Çabamızın özü de yaşatmaktır. Her şeyin hayırlısı olsun. Demokrasi kazansın, barış kazansın, özgürlükler kazansın ve Halil-ür Rahman şehri Şanlıurfa kazansın, Şanlıurfa halkı kazansın." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da HDP Adayları Dualarla Seçim Çalışmasına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement