Şanlıurfa'da Huzur Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Huzur Operasyonu: 6 Gözaltı

Şanlıurfa\'da Huzur Operasyonu: 6 Gözaltı

Şanlıurfa'da 100 polisin katılımıyla eğlence mekanlarına yönelik düzenlenen huzur operasyonunda kapısı buzdolabıyla kamufle edilen iş yerinde konsomatris olarak çalıştığı öne sürülen Suriyeli 6 kadın gözaltına alındı.

05.12.2014 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da 100 polisin katılımıyla eğlence mekanlarına yönelik düzenlenen huzur operasyonunda kapısı buzdolabıyla kamufle edilen iş yerinde konsomatris olarak çalıştığı öne sürülen Suriyeli 6 kadın gözaltına alındı. Ruhsatsız alkol satışı yaptığı belirlenen bir iş yeri de mühürlendi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın talimatıyla kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele şube ekiplerinden oluşan 100 polis, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanarak denetlenecek adresleri belirledi. Ekipler, sirenler eşliğinde çıktıkları emniyetten kentte merkezindeki eğlence merkezlerine operasyon yaptı. 5 mekanın denetlendiği ve arandığı operasyon kapsamında alkol satışı yapan bir iş yeri mühürlendi.

BUZDOLABIYLA KAMUFLE EDİLEN ODADA KADINLAR  ÇIKTI

Yaklaşık 2 saat süren operasyonda bir iş yerindeki kapısı buzdolabıyla kamufle edilen odada, konsomatris olarak çalıştıkları iddia edilen kadınlar çıktı. Bulundukları yerden dışarı çıkarılan Suriye uyruklu 6 kadın gözaltına alındı. Suriyeli kadınlar, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Huzur Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement