Şanlıurfa'da Kaçak Elektrik Kullananlara Operasyon - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Kaçak Elektrik Kullananlara Operasyon

Şanlıurfa\'da Kaçak Elektrik Kullananlara Operasyon

Ali LEYLAK-ŞANLIURFA-DHA) ŞANLIURFA'da, Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekipleri havaların soğumaya başlamasıyla birlikte gece ve gündüz kaçak elektrik operasyonuna çıkıyor.

17.11.2016 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali LEYLAK-ŞANLIURFA-DHA) ŞANLIURFA'da, Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekipleri havaların soğumaya başlamasıyla birlikte gece ve gündüz kaçak elektrik operasyonuna çıkıyor. Gece 3 mahallede gerçekleştirilen operasyonda; kayıt dışı elektrik kullanan 42 eve yüklü miktarda ceza kesildi.

DEDAŞ ekipleri, Bahçelievler, Eyyübiye ve Selçuklu mahallelerinde eş zamanlı kaçak elektrik operasyonu düzenledi. Yaklaşık 70 kişilik ekibin katıldığı operasyonda, ev ve işyerlerindeki sayaçları tek tek kontrol eden DEDAŞ görevlileri, 42 kaçak kullanıcısına bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında para cezası kesti. DEDAŞ ekipleri operasyon sırasında bazı konutların ise sayacının olmadığını tespit etti. DEDAŞ yetkilileri, ayrıca hanelere eski saatlerin değiştirilmesi uyarısında bulundu. Kaçak elektrik kullandığı tespit edilenler hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunulacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Kaçak Elektrik Kullananlara Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement