Şanlıurfa'da Kayıp Yakınlarından Eylem - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Kayıp Yakınlarından Eylem

Şanlıurfa\'da Kayıp Yakınlarından Eylem

Şanlıurfa'da kayıp yakınlarından eylemŞANLIURFA'da, İnsan Hakları Derneği üyeleri kayıp yakınları ile birlikte 'Kayıplar bulunsun, failleri yargılansın' eylemi yaptı.

04.06.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da kayıp yakınlarından eylem

ŞANLIURFA'da, İnsan Hakları Derneği üyeleri kayıp yakınları ile birlikte 'Kayıplar bulunsun, failleri yargılansın' eylemi yaptı.

Şanlıurfa'da, İHD üyeleri ile 1990 yılından sonra haber alınamayan veya faili meçhul cinayete kurban gittiği öne sürülen kişilerin yakınlarından oluşan 20 kişilik grup, öğle saatlerinde Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde toplandı. Ellerinde kayıp yakınlarının fotoğraflarını taşıyan grup adına konuşan İHD Eş Başkanı Nahide Polat Arslan, Şırnak'ta DBP İl Yöneticisi Hurşit Kulter'den bir haftadır haber alınamadığını ileri sürerek şunları söyledi: "Şırnak DBP İl Yöneticisi Hurşit Kulter'den bir haftadır haber alamıyoruz. İHD olarak coğrafyamızda yaşanan acıların son bulması bir daha asla kayıpların yaşanmaması için taraflara çağrımız çatışmalara son verilmesi, barış ve diyalog sürecinin tekrar başlatılmasıdır."

Grup, basın açıklamasının ardından 5 dakikalık oturma eylemi yaparak dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Kayıp Yakınlarından Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement