Şanlıurfa'da Kazada Ölen Suriyelilerin Cenazeleri Ülkelerine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Kazada Ölen Suriyelilerin Cenazeleri Ülkelerine Gönderildi

Şanlıurfa’da zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 12 Suriyelinin cenazesi, yakınları tarafından alınarak ülkelerine gönderildi.

30.03.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 12 Suriyelinin cenazesi, yakınları tarafından alınarak ülkelerine gönderildi.

Şanlıurfa- Akçakale karayolu TOKİ bağlantı yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi ölmüş, 10 kişi yaralanmıştı. Kazada ölen 12 kişinin Suriyeli olduğu belirlendi. Suriyelilerin cenazeleri, otopsinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde ailelerine teslim edildi. Cenazeler, defnedilmek üzere aile yakınları tarafından Suriye'ye götürüldü.

Suriyeli Dehham El Sattam, "Bu aile Suriye'nin Haseke kentinde yaşıyordu. Bulundukları ortam savaş alanıydı ve daha emin bölgede yaşamak istiyorlardı. Yaklaşık 2 gün önce sınırdan Türkiye'ye geçiş yaptılar. Şanlıurfa'nın Akçakale Gümrük Kapısı'ndan kiraladıkları araç ile Adana'da tarım işçisi olarak çalışma niyetiyle gelmişlerdi. Fakat neticeye baktığımız zaman hepsi elim bir şekilde çocuk, kadın, bebek, herkes bir araçta ailece hayatlarını kaybettiler" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Kazada Ölen Suriyelilerin Cenazeleri Ülkelerine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement