Şanlıurfa'da Motosiklet Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Şanlıurfa\'da Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Şanlıurfa'da, çaldıkları motosikletle dolaşırken, yaşlı bir kadına çarpan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

13.05.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, çaldıkları motosikletle dolaşırken, yaşlı bir kadına çarpan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, öğle saatlerinde Topçu Meydanı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, plakasız motosikletle dolaşan 2 kişi, yolda polisi görünce paniğe kapılarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri de bunun üzerine şüphelilerin kaçtığı motosikleti kovalamaya başladı. Bu sırada ara sokağa giren şüpheliler yaşlı bir kadına çarparak kaçmaya devam etti. Kazada hafif yaralanan yaşı kadın, özel hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Kaçan şüpheliler ise bir süre sonra Atatürk Mahallesi'nde polisler tarafından yakalandı. Kelepçelenerek gözaltına alınan ve motosikleti çaldıkları bunun için kaçtığı saptanan Suriye uyruklu Muhammet T. ile Abu Halil Z. ifadeleri alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Motosiklet Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement