Şanlıurfa'da Polis Aracına Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Polis Aracına Yapılan Silahlı Saldırı

Siverek ilçesinde, 4 gün önce polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı, protesto edildi.

27.11.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek ilçesinde, 4 gün önce polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı, protesto edildi.

Hürriyet Caddesi'ndeki Sulu Cami önünde toplanan ve aralarında Gazi ve Şehit Yakınları Derneği üyelerinin de bulunduğu grup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Siverek PKK'ya mezar olacak" sloganları atarak Cumhuriyet Caddesi'ne kadar yürüdü.

Burada grup adına açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, 23 Kasım'da polise karşı alçak bir saldırı gerçekleştirildiğini hatırlattı.

İlçe halkı olarak bu saldırıyı kınadıklarını ifade eden Fettahlı, "Bu meydanda tek ses, tek nefes olarak bildiriyoruz ki şehitler ölmez, vatan bölünmez. Memleketimizde olan bu saldırıyı, memleketimize yapılmış sayıyoruz. Siverek'in birliğini, huzurunu bozmak isteyene şunu diyoruz; hain tuzaklarınız, kalleş planlarınız Siverek'te tutmayacaktır" dedi.

Grup, açıklamanın ardından saldırıda şehit olan polis memuru Serdal Toprak için saygı duruşunda bulundu.

Siverek Sanayi Sitesi çevresinde 4 gün önce devriye görevindeki polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, olayda ağır yaralanan polis memuru Serdal Toprak (31), kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde şehit olmuştu. Saldırıda, polis memuru Sinan Şengül de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Polis Aracına Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement