Şanlıurfa'da Stk'lardan Saldırıya Uğrayan Başkana Destek - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Stk'lardan Saldırıya Uğrayan Başkana Destek

Şanlıurfa\'da Stk\'lardan Saldırıya Uğrayan Başkana Destek

Şanlıurfa'da, STK temsilcileri uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti, saldırıyı kınadı.

30.09.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, STK temsilcileri uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti, saldırıyı kınadı.

AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindekiler, geçen pazartesi günü Siverek'te temaslarda bulunduktan sonra Şanlıurfa'ya dönerken, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çiftçi'nin de bulunduğu konvoyun geçişi sırasında açılan çapraz ateşte araçlar hasar görürken, yaralanan olmadı. Bugün öğle saatlerinde çok sayıda STK temsilcisi saldırıyı kınamak için Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Kalabalık adına konuşan Abdullah Göçmez, saldırının sadece belediye başkanına değil tüm Şanlıurfa'ya yönelik olduğunu belirterek, "Düzenlenen saldırıyı sadece başkana değil, tüm Şanlıurfalılara yapılmış kabul ediyoruz, Biz STK'lar olarak kimden gelirse gelsin ve kime karşı olursa olsun her türlü şiddetin karşısındayız ve faillerini lanetliyoruz" dedi.

Kalabalık açıklama ardından belediye başkanı Çiftçi'yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Stk'lardan Saldırıya Uğrayan Başkana Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement