Şanlıurfa'da TFF'ye Tepki - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da TFF'ye Tepki

Şanlıurfa\'da TFF\'ye Tepki

Ziraat Türkiye Kupası'nın Urfa'dan alınarak Konya'ya verilmesi kararı sonrası kent genelinde TFF'ye tepkiler sürüyor.

24.04.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ziraat Türkiye Kupası final maçının Urfa'dan alınarak Konya'ya verilmesine tepkiler sürüyor. Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Urfa spor yönetimine seslenerek kongrede TFF Başkanı Demirören'in ekibine oy verilmemesi çağrısında bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası final maçının Şanlıurfa'da oynanacağının açıklanması ve ardından Eskişehirspor Kulübü'nün TFF'ye itirazı sonucu maçın Konya'da oynanmasına karar verilmesine kent genelinde tepkiler devam ediyor. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun ve Şanlıurfa Züccaciyeciler Odası Başkanı İsmail İpeksever, TFF Başkanı Demirören'e yüklenerek, "Demirören sözünde durmadı" şeklinde konuştu.

Oda Başkanları ortak açıklamalarında şu ifadelerine yer verdi; "Sayın Yıldırım Demirören'in Şanlıurfa'ya yaptığı bu ikinci hata oldu. Daha önce A Milii takımın bir resmi maçını vereceğini söylemişti ardından ise vazgeçti. Şimdi de Ziraat Türkiye Kupası finalini önce söz verdi, ardından yine vazgeçti. Sporsever bir esnaf olarak ilimizin tanıtımına, turizmine ve ekonomisine çok büyük faydası olacak olan bu organizasyonun ilimizden alınması bizleri şok etti. Bu sebeple başta Şanlıurfaspor yönetimine sesleniyoruz. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan TFF Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören'in ekibine kesinlikle oy vermesinler. Ayrıca tüm spor kamuoyunun bu konuda tepkilerini dile getirmelerini diliyorum."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da TFF'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement