Şanlıurfa'da Trafik Kazası: 5 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Trafik Kazası: 5 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa\'da Trafik Kazası: 5 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa’da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

13.07.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 25. kilometresinde Uğurlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akçakale'den Şanlıurfa istikametine seyir halinde olan Salih Toprak idaresindeki 63 K 2494 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Minibüs, Şanlıurfa'dan Akçakale istikametine seyir halinde olan 63 M 0376 plakalı araçla çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Salih Toprak, Mustafa Toprak, Huriye Toprak ve ismi öğrenilemeyen 1'i kadın 2 kişi daha hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 2 kişi ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Jandarma ekipleri vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Kaza nedeniyle tek şeritli olarak trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Güvenlik güçleri olay yerinde önlemler aldı.

Öte yandan, kazayı haber alarak olay yerine gelen aile yakınları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle tartışmanın kavgaya dönüşmesi önlendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Trafik Kazası: 5 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.


Advertisement