Şanlıurfa'daki Kamplarda Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'daki Kamplarda Güvenlik Toplantısı

Şanlıurfa\'daki Kamplarda Güvenlik Toplantısı

Şanlıurfa’da Suriyelilerin barındığı kamplarla ilgili güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

24.07.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Suriyelilerin barındığı kamplarla ilgili güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar'ın Başkanlığında, Suriyeli sığınmacıların barındığı Harran konteyner kentte Şanlıurfa'da bulunan beş kampın güvenlik durumunun görüşüldüğü güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü'nün koordinesinde Harran konteyner kent toplantı salonunda gerçekleşen ve gün boyu süren toplantıda, kamplardaki güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarılırken, ayrıca ilave alınması gereken tedbirler görüşüldü. Eksik olasılığı bulunan bölgelerde güvenlik sayısının arttırılması konuları görüşüldü. Toplantıda AFAD Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut Sönmez Şanlıurfa'daki kamplar hakkında genel bir bilgi verdi. Toplantıya katılan Kamp Müdürleri ise, görev yaptıkları kamplarda alınan güvenlik tedbirleri ve yapılan çalışmalar hakkında brifing verdiler. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar "İl sınırlarımız içerisinde bulunan kamplarda bu tür önemli toplantıları rutin olarak yapamaya devam edeceğiz" dedi.

Güvenlik toplantısına Şanlıurfa Vali yardımcısı Merak Uçar'ın yanı sıra, Şanlıurfa AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez, AFAD Şanlıurfa Şube Müdür vekili Kamuran Çetin, Şanlıurfa'da bulunan Suruç AFAD Konaklama tesisi, Harran Konteynır Kent, Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisi, Viranşehir Çadır kent Konaklama Tesisi ve Ceylanpınar Telhamut Çadırkent'in müdürleri, müdür yardımcıları, Çadır kent ve konaklama tesislerinin Jandarma Karakol Komutanları ve Özel güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'daki Kamplarda Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement