Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fazıl Küçük, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Şanlıurfa İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

23.01.2013 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fazıl Küçük, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Şanlıurfa İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre, "Alo 170 Çağrı Merkezi"nin çalışmalarını incelemek, bilgi almak ve sözleşme yenilemek için Şanlıurfa'ya gelen Fazıl Küçük, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Necdet Karasevda ile makamında bir süre görüştü.

Küçük, burada yaptığı konuşmada, özellikle çağrı merkezi bünyesinde çalışanların istihdam edilmesinde İŞKUR'un yoğun bir çaba sarf ettiğini belirtti.

İŞKUR İl Müdürü Karasevda ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan çalışmaların başarıya ulaşmasında en büyük faktörün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Celalettin Güvenç, milletvekilleri ve İŞKUR Genel Müdürlüğü olduğuna işaret eden Karasevda, şunları kaydetti:

"El ele vererek istihdamın sağlanması ve işsizliğin azaltılması için çok çalışıyoruz. En küçük birimden en büyük birime kadar uyumlu bir diyalog içindeyiz. Başarılı çalışmaların artarak devam edeceğinden hiç endişemiz yok. Bizdeki bu azim ve kararlılık devam ettiği müddetçe nice güzel başarılara imza atacağız. Bu çalışmalarda emek sarfeden herkese yürekten teşekkür ediyorum."

-Milli Eğitim Müdürü İlci'nin kabulü

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Zahit başkanlığındaki heyet kente geçen ay atanan İlci'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Şanlıurfa'nın hizmete susadığını belirten Zahit, şunları kaydetti:

"Sayın müdürümüz, Türkiye'nin çeşitli illerinde hizmet vermiş ve aynı zamanda üniversitede görev yapmış deneyimli, bilgili ve bu anlamda Şanlıurfa'mıza gerçekten çok güzel hizmetler yapacağına canı gönülden inandığımız biri. Bizler de AK Parti ailesi olarak sayın müdürümüzün yanında olacağız."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci de Şanlıurfa'da eğitim alanında çok ciddi sorunlar bulunduğunu belirterek çözümü için toplumun her kesimiyle ortak çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, AK Parti heyetiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Halil Fidan

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement