Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

İŞKUR 50 kişiyi istihdam edecek.

21.04.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından 50 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, istihdam için İŞKUR ile bir tekstil fabrikası arasında imzalanan protokol kapsamında, lise ve dengi okul mezunu 18-45 yaş arası 50 kişi işe alınacak.

Başvuruda bulunanların yarın İŞKUR'da yapılacak mülakatın ardından mesleki eğitim kursunu tamamlayarak işe başlayacağı belirtildi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin anlamına uygun olarak kutlanmaya çalışıldığını belirtti.

Müftü Açık, yaptığı yazılı açıklamada, haftayı değerlendirerek, düzenledikleri etkinliklerde umduklarının üstünde bir Kutlu Doğum heyecanının yaşandığını ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl "Din ve samimiyet" temasının işlendiğini aktaran Açık, kentteki bazı programlara Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katıldığını hatırlattı.

Açık, Şanlıurfa halkının programlara gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, tüm etkinliklerdeki amaçlarının Hz. Muhammed'in hayatının daha iyi anlatılması ve tanıtılmasını sağlamak olduğunu kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement