Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Öğrencilerden "23 Nisan" resim sergisi.

23.04.2014 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler,  "23 Nisan" konulu resim sergisi açtı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sergi salonunda çocuklar tarafından hazırlanan "23 Nisan' konulu resim sergisinin açılışını Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu gerçekleştirdi.

30 öğrencinin hazırladığı ve 110 eserin yer aldığı sergiyi gezen Yılmaz ve Güvenç, eserler hakkında bilgi aldı ve öğrencilerin bayramlarını kutladı. Çocuklarla sohbet eden Güvenç, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkan Ekinci engelli gençe akülü araba hediye etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kendisine tebrik ve hayırlı olsun amacıyla getiren çiçeklerin  satışından elde edilen gelirle engeli Özgür Yeşil'e akülü araç aldı.

Ekinci, yaptığı açıklamada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı daha anlamlı hale getirmek amacıyla çiçeklerden elde ettiği gelirle daha önce kendisine söz verdiği 15 yaşındaki Özgür Yeşil'e akülü araç aldığını söyledi.

Bayram gününde Yeşil'e bayram sevinci yaşatmak istediğini ifade eden Ekinci, " Özellikle tebrik vasıtasıyla bizlere gönderilen çiçekleri değerlendirerek Özgür kardeşimize çok istediği akülü bir araba aldık. Bu akülü arabayı teslim ediyoruz. Önemli olan bu engelli çocuklarımızın sıkıntılarını, sorunlarını bir nebzede olsa hafifletmektir. Biz bunun bir örnek olmasını, tüm hayırsever vatandaşlarımızın bu güzel işlere imza atmasını, çocuklarımızın böyle günlerde sevindirmelerini kendilerinden bekliyoruz" dedi.

Baba Hüseyin Yeşil de böyle bir günde oğlunu sevindiren Belediye Başkanı Ekinci'ye teşekkür etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement