Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverekli öğrenciler İstanbul'u gezdi.

06.06.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Karacadağ İlkokulu öğrencileri İstanbul'u gezdi.

Karacadağ İlköğretim Okulu öğrencileri, kardeş okul oldukları Küçükyalı E.C.A Elginkan İlkokulu'nun davetlisi olarak İstanbul'a gitti.

Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Küçükyalı E.C.A Elginkan İlkoku Müdürü Süreyya Yapalıal ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Siverekli öğrenciler, İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Karacadağ İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Kaya, 3 gün boyunca kendilerini ağırlayan, başta kardeş okul Küçükyalı E.C.A Elginkan İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri olmak üzere herkese teşekkür ederek, bu kardeşliğin devam etmesini ve farklı insanları bir araya getirerek kardeşlik duygusunu yaşatmanın bundan sonra herkesin görevi olması gerektiğini ifade etti.

Küçükyalı E.C.A Elginkan İlkokulu Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Çakır ise Siverekli kardeş öğrencileri İstanbul'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki kentin öğrencileri arasında sevgi ve kardeşlik köprülerinin kurulduğunu söyledi.

Siverek'te eğitim öğretim değerlendirme toplantısı

Siverek'te  Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Müdürü Yeşiltaş tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yıl sonu toplantısı düzenlendi.

Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen ve merkez ile köylerde görev yapan müdür ve müdür yard katıldığı toplantıda, 2013-2014 eğitim öğretim yıl değerlendirildi.

Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Yeşiltaş, toplantıda yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatil dönemini daha sağlıklı değerlendirmeleri ve ilçe ve köylerdeki okulların sorunlarını görüştüklerini belirterek, öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı öncesi sorunlarını bildirmeleri halinde çözümü için çalışacaklarını kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement