Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfaspor yöneticilerinden ziyaret.

21.07.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa spor yöneticileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret etti.

Kulüp Asbaşkanı Nabi Kırmızı ve beraberindeki heyet, Yıldız ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Kırmızı, kentin bir spor şehri olma yolunda ilerlediğini ifade ederek, "Kentimiz genç bir nüfusa sahip. Gençlerin aktif olarak her konuda kendilerini geliştirmek için gençlik merkezlerine ihtiyaç var. İl müdürlüğümüz bu ihtiyaca cevap veriyor" dedi.

Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor'a başarılar diledi.

ŞZO yeni binasında hizmet verecek

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı (ŞZO) yeni binasında vatandaşlara hizmet verecek.

Oda Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, yeni binanın 3 bin 200 metrekare alanda inşa edildiğini ve 3 milyon 500 liraya mal olduğunu belirtti.

27 bin üyesiyle Türkiye'nin en kapsamlı odalardan birinin Şanlıurfa Ziraat Odası olduğunu ifade eden Eyyüpoğlu, amaçlarının çiftçilere daha kapsamlı ve kaliteli hizmet vermek olduğunu aktardı.

Binada çiftçilerin eğitimi için 400 kişi kapasiteli bir konferans salonu bulunduğunu ifade eden Eyyüpoğlu, "Binamızda 8 tarım danışmanı her zaman hazır bulunacak. Ayrıca toprak analiz laboratuvarı ile çiftçimizin her zaman hizmetinde olacağız. Allah'ın izni ile bayramdan sonra belirlenecek bir tarihte binamızın resmi açılışını da gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement