Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Mersin'de düzenlenen okullar arası bölgesel tenis turnuvasında takım halinde şampiyon olan öğrenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret etti.

21.04.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de düzenlenen okullar arası bölgesel tenis turnuvasında takım halinde şampiyon olan öğrenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 – 17 Nisan tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen turnuvada takım halinde şampiyon olan Göbeklitepe Ortakulu öğrencileri, Gülistan Hurma, Zeliha Çılpan, Semra Akkuş ve Betül Yüksel, Yıldız'ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Şanlıurfalı öğrencilerin kenti en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, öğrencilere Trabzon'da mayıs ayında düzenlenecek turnuvada başarı temennisinde bulundu.

Tenis il temsilicisi Faysal Uyar ise tenisçi öğrencilere çalışma imkanı tanıyan ve desteklerini esirgemeyen Yıldız'a teşekkür etti.

Şanlıurfa, Kuetta ile kardeş şehir oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Pakistan'ın Kuetta kentini "Kardeş şehir" ilan etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi nisan ayı olağan toplantısında alınan karla Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi tavsiye kararı olarak Pakistan'ın Kuetta şehri ile Şanlıurfa'nın kardeş şehir olduğu oy birliğiyle karara bağlandı.

Açıklamada, Kuetta'nın Pakistan'ın Belucistan Eyaletinin başkenti olması, nüfusu ve gelişmiş tarım endüstrisine sahip olması, bünyesinde bir çok üniversite barındırması, doğal ve kültürel zenginlik bakımından güçlü oluşu kararın alınmasında etkili olduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement