Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

16.07.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özcan, mesajında ramazan ayınının huzur ve bereketiyle insanların gönlüne ve sofrasına misafir olduğunu belirterek, şunlara yer verdi:

"Rahmet, mağfiret ve kurtuluşa vesile olan mübarek ramazan ayı tüm coşkusu huzur ve bereketiyle gönlümüze ve sofralarımıza misafir oldu. Milletçe ekmeğimizi, sevgimizi ve kardeşliğimizi paylaştık. Bu bereket ikliminin tacı olan mübarek Ramazan Bayramınızı gönülden kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluklar getirerek birliğe vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum."

Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal

Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Köksal, millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı ramazan ayını geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan Bayramını karşılamanın sevincini idrak ettiklerini aktaran Köksal, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren bayramların Türk milletinin tarihinde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

Köksal, bayramda da dayanışmanın sürmesini temenni ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı vesilesiyle herkesin birbirleriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel bayram günlerinde sevgiyle, muhabbetle davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının ülkemize ve milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm Halfeti halkının ve mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement