Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Nur Alsaleh, Arapça hikaye anlatma yarışmasında il birincisi oldu.

05.04.2016 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Nur Alsaleh, Arapça hikaye anlatma yarışmasında il birincisi oldu.Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fethi Yıldırım, yaptığı açıklamada okul olarak birçok alanda başarıya kenetlendiklerini belirtti.Elde edilen başarının tesadüf olmadığını ifade eden Yıldırım, "Bu birinciliğe bir imam hatip lisesi olarak daha fazla seviniyoruz çünkü imam hatip sadece dini anlamda öğrenci yetiştiriyor algısını kırıyor. Bu başarı bizler için büyük önem arz ediyor. Öğrencimiz Nur Alsaleh il birincisi olarak okulumuzu şereflendirdi. Öğrencimi tebrik ediyor, yarışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bozova'da kıck boks turnuvası Bozova ilçesinde düzenlenen kick boks turnuvasında Şanlıurfa takımı birinci oldu.Şampiyona organizatörü Murat Akaltun, yaptığı açıklamada, şampiyonaya 30 ilden 330 sporcunun katıldığını söyledi.Karşılaşmaların çekişmeli geçtiğini belirten Akaltun, "Bozova ilçemiz açısından fevkalade güzel bir şampiyona oldu. Müsabakalar centilmence geçti. Ülkemizin özlemini duyduğu birlik beraberlik ve kardeşlik duygusunu 30 ilden gelen sporcu, antrenör, idareciler ve hakem kardeşlerim ortaya koydular. Bu güzel dayanışma şampiyonluklardan daha önemlidir. Dolaysıya daha önce de bu organizasyonları Hilvan ve Birecik ilçelerimizde gerçekleştirdik, inşallah bütün ilçelerimizde bu güzel organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement