Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

27.05.2016 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

HRÜ'nün Yenişehir Kampüsü'nde gerçekleştirilen törende, mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

HRÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, törende yaptığı konuşmada, sağlık elemanlarının çok ihtiyaç duyulan elemanlar olduğunu söyledi.

İnsana hizmetin en kutsal hizmet olduğunu belirten Rektör Taşaltın, "Sağlık bölümü mezunları, kolay iş bulan mezunlardır. Sizler, buradan mezun olduktan sonra değişik sağlık kuruluşlarında yardımcı sağlık hizmetlerinde çalışacaksınız. Buradan almış olduğunuz güzel eğitimle iş hayatında insanlara yardımcı, sağlıklı olmalarına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Akan ise, düzenledikleri mezuniyet töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Taşaltın'a, teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mezuniyet andını okuyan öğrenciler, kep fırlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Siverek'te

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ile Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçede devam eden yer altı ve yer üstü çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Çiftçi, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Siverek'te yer altı çalışmalarını en kısa zamanda bitirmeyi planladıklarını söyledi.

İlçede 49 noktada çalışma yürütüldüğünü dile getiren Çiftçi, şöyle konuştu:

"49 ekip çalışıyor. Bu ekip sayısını daha da artırmanın yollarını arıyoruz. Tabi ki ilçenin tamamında çalışma var. Siverek halkımızın şunu anlaması gerektiğini düşünüyorum bir ilçe yeniden oluşuyor. Alt yapı anlamında 100 yıllık bir sorun çözülmeye çalışılıyor. Dolayısıyla muhakkak eleştiride alacağımızı biliyoruz. Çünkü merkezlerdeyiz. İşyerlerinin önünü kazıyoruz, evlerimizin önünü kazıyoruz, sokakları caddeleri kazıyoruz. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerekse Siverek Belediyemiz, üst yapı noktasında kaldırım olsun asfalt olsun ihalelerimizi yapmış durumdayız hazırlığımız tamamen bitmiş durumda."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement