Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek'te ihtiyaç sahibi 300 aileye ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu.

22.06.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek'te ihtiyaç sahibi 300 aileye ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu.

Siverek Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılın her döneminde maddi durumu iyi olmayan ailelere destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ramazan dolayısıyla hayırseverlerin yardımlarını artırdığını belirten Koç, "Bu yılda ramazan ayı dolayısıyla ilçemizde yaşayan hak sahibi 300 aileye gıda yardımında bulunduk. Hayırseverlerin bize sağladığı destekle yardımları yerine ulaştırıyoruz. Yardımsever vatandaşla yardıma ihtiyacı olanlar arasında köprü görevi görüyoruz ne kadar çok yardım gelse bizde o kadar çok insana yardımları yetiştiririz." diye konuştu.

Kız çocukları için Kur'an kursu

Siverek'te 7 ila 15 yaşları arasındaki kız çocukları için yaz Kur'an kursu açıldı.

İlçenin Hasan Çelebi Mahallesinde bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binasında Siverek Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kız çocukları için açılan kursta eğitim verilmeye başlandı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, ailelerden gelen talep üzerine kursun açıldığını belirtti.

Vatandaşların isteklerini imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını anlatan Postacı, "Daha öncede yetişkin bayanlara yönelik Kur'an kursu eğitimi veriliyordu, okullarımızın tatile girmesiyle beraber müdürlüğümüz bünyesinde bu kursumuzda 7-15 yaş arası kız çocuklarımıza Kur'an'ı Kerim eğitimin yanı sıra dini bilgilerinde yer aldığı kursa başladık, bu yaz tatilini gençlerimizin en iyi şekilde değerlendirilmesini istiyoruz, bu gibi kurslarımız belediyemiz bünyesinde devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement