Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Siverek'de konferans verecek.

05.07.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Siverek'de konferans verecek.

Karacadağ Üniversitesi Kurma ve Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Nuri Konca, vatandaşların bayramını kutladı.

Derneğin açılış törenini büyük bir katılımla yapmak istediklerini belirten Konca, "Abdurrahma Dilipak hocamızın da annesi ve dayıları Siverekli olup, yıllar önce Osmaniye'nin Düziçi ilçesine göç etmişlerdir. Araştırmacı hocamız ulusal ve uluslararası platformlarda söz sahibi bir aydınımızdır. Siverek'imizin yarınları için hayati önem arz eden üniversiteyi kurmayı hedefleyen derneğimizin açılışı için hocamızı aradığımızda, bütün davetlilerimiz gibi bu önemli anda aramızda bulunmayı büyük bir istek ve gönülden kabul etti. Hemşehrilik duyguları içinde kendisini her platformda yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

Konca, 9 Temmuz Cumartesi günü Siverek'te vereceği konferansa ilçe sakinlerini davet etti.

Siverek'te 505 aileye bayram yardımı

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) Ramazan Bayramı dolayısıyla 505 aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.

Dernek sorumlusu Sinan Yarıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede ikamet eden hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

İlçedeki sosyal, kültürel, ilmi ve yardım faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirten Yarıcı, "Ramazan Bayramı dolayısıyla 250 aileye gıda, 255 aileye de giysi ve nakdi yardım da bulunduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement