Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Siverek Belediyesi, tutuklu ve hükümlülerin talebi üzerine Siverek Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu yakınına mescit yaptı.

01.09.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediyesi, tutuklu ve hükümlülerin talebi üzerine Siverek Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu yakınına mescit yaptı.

Gözelek Mahallesi'ndeki Siverek Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu'nda kalan tutuklu ve hükümlü yakınları, bir süre önce cezaevinin yakınına mescit yapılması için belediye başvurdu.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, talep üzerine cezaevinin yanında 350 metrekara alan üzerinde bir mescit ve lavabo yapılması talimat verdi.

Kısa sürede kaba inşattı bitirilen mescidin önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Tutuklu ve hükümlü yakınları, çalışmalardan dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

- Viranşehir'de arzuhalcilerde dilekçe yoğunluğu

Viranşehir ilçesinde, yeşil kart sahiplerine ilaç katkı payı parasının geri verileceği söylentisi üzerine vatandaşlar, dilekçe yazmak için arzuhalcilerde yoğunluk oluşturdu.

İlçe genelinde söylentinin yayılması üzerine birçok vatandaş, arzuhalcilerde yazdırdıkları dilekçeyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına verdi.

Arzuhalcilik yapan Ulaş Kırıcı, ilaç katkı payı verilecek söylentisi üzerine gün içerisinde birçok vatandaşın işyerine gelip dilekçe yazdırdığını söyledi.

Günde yaklaşık 50 dilekçe yazdığını ifade eden Kırıcı, "Vatandaşların talebi üzerine onlara dilekçe yazıyoruz. Kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Yeşil kartlı Hasan Söyler ise, ilaç katkı payı parasının geri verileceğini duyması üzerine dilekçe yazarak vakfa sunduğunu söyledi.

SYDV yetkilileri, bu tür söylentilerin asılsız olduğunu vatandaşların boş yere parasını verip dilekçe yazdırmamalarını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement