Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Yaşlılar Haftası" dolasıyla etkinlik düzenlendi.

20.03.2017 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Yaşlılar Haftası" dolasıyla etkinlik düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, engeliler koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte gazi ve şehit aileleri ile yaşlılar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro ekibinin tiyatro gösterilerini izledi, Engelliler Dama müzik grubunun türkülerini dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Yardımcısı Fatih Çelikkaya, güzel bir proje ile yaşlılara dokunduklarını belirterek "Yaşlılar geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü yarına taşımamızı sağlayan en büyük hazinedir." dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, yaşlıları sadece bir gün, bir hafta değil, her zaman yanında olmaları gerektiğini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, Şanlıurfa Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa büyüklerin ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal etkinliklerle buluşturmak için projeler uyguladıklarını belirtti.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı

Siverek Kaymakamlığı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolaysıyla anma etkinliği düzenledi.

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, "Çanakkale Geçilmez Destanı" isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Günün anlam ve öneminin anlatıldığı konuşmaların ardından öğrenciler, Çanakkale destanını anlatan türküler seslendirdi.

Oyunu izleyenlerin zaman zaman duygulandığı görüldü.

Etkinliğe, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 107. Topçu Alay Komutanı Albay Behiç Kunaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement