Şanlıurfa Esnafından Faizsiz Kredi Talebi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Esnafından Faizsiz Kredi Talebi

Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanı Abdulvahit Sevdalı, hükümetin esnaf için sağladığı 50 bin lira faizsiz kredi desteğinden ilçenin de faydalanması gerektiğini belirtti.

02.03.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanı Abdulvahit Sevdalı, hükümetin esnaf için sağladığı 50 bin lira faizsiz kredi desteğinden ilçenin de faydalanması gerektiğini belirtti.

Sevdalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye'deki iç savaş nedeniyle olumsuz etkilenen Akçakale ve Ceylanpınar esnafına hükümet tarafından 50 bin liralık faizsiz kredi verildiğini hatırlattı.

Krediden Siverek esnafının da faydalanması için yetkililerle görüştüklerini ve olumlu yanıt aldıklarını belirten Sevdalı, ilçe esnafının da bir an önce destek beklediğini söyledi.

İlçede 5 bin civarında sığınmacı bulunduğunu ifade eden Sevdalı, şöyle konuştu:

"Suriye'deki iç savaş nedeniyle Siverek esnafı ve sanatkarı da mağdur oldu. İlçe esnafımız hükümetin sağlayacağı 50 bin liralık faizsiz kredi imkanından faydalanmak istiyor. Esnafımızın ve sanatkarımızın verilebilecek destekten faydalanabilmesi için öncelikle KOSGEB'de kaydı bulunması gerekiyor. İlçe esnafına kredi desteğinin sağlanması için çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Esnafından Faizsiz Kredi Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement