Şanlıurfa Müftüsü, Diyarbakır Müftülüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Müftüsü, Diyarbakır Müftülüğünü Ziyaret Etti

Şanlıurfa Müftüsü, Diyarbakır Müftülüğünü Ziyaret Etti

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık ve ilçe müftüleri, Diyarbakır İl Müftülüğü’ne Kulp’un Karaağaç Mahallesi’ndeki yatılı Kur’an kursunda çıkan yangında hayatını kaybeden öğrenciler için taziye ziyaretinde bulundu.

14.12.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık ve ilçe müftüleri, Diyarbakır İl Müftülüğü'ne Kulp'un Karaağaç Mahallesi'ndeki yatılı Kur'an kursunda çıkan yangında hayatını kaybeden öğrenciler için taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, büyük bir olay yaşandığını, hayatını kaybeden çocuklardan dolayı derin bir hüzün yaşadıklarını belirterek, "Peygamberler şehrinden geldik. Diyarbakır sahabe kenti. Belki şehir olarak en çok sahabeyi misafir eden bir kent. O yüzden kalbi duygularla her zaman Diyarbakır'ın ve Diyarbakır'lıların yanındayız. Sebebi ziyaretimiz, bize en yakın komşu olarak bütün bölge komşularımızın selamlarını taziyelerini ileterek ve desteklerini ileterek buraya gelmiş bulunmaktayız. Birer elçiyiz aynı zamanda. Hem kendi adımıza hem de bütün bölge müftülerimiz adına geldik. Tabi öncellikle bir taziyemiz var gerçekten bizi çok üzdü, yaraladı. Kendi içimizde bunun muhasebesini yaptık. İnşallah bundan böyle bu gibi acı olaylarla karşılaşmayız. Bu kardeşlerimiz bu yavrularımız cennette bizlerle beraber olurlar, bizde onların yanına gideriz diye düşünüyorum. Gerçekten çok büyük acı yaşandı. Başta İl Müftüme ve tüm Diyarbakırlılara başınız sağ olsun diyorum. Rabbim sabırlar versin diyorum. Özellikle ailelerine başsağlığı diliyorum. Evlat acısı çok büyük bir acı. Tüm Diyarbakırlıların acısını gönlümüzde hissettik" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Müftüsü, Diyarbakır Müftülüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement