Şanlıurfa Suriyeliler'in Sınır Kapısındaki Bekliyişi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Suriyeliler'in Sınır Kapısındaki Bekliyişi Sürüyor

Şanlıurfa Suriyeliler\'in Sınır Kapısındaki Bekliyişi Sürüyor

Suriyeliler'in sınır kapısındaki bekliyişi sürüyor ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan YPG ve ÖSO denetimine geçen Telabyad'a geçmek isteyen Suriyeliler'in sınır kapısı yakınındaki bekleyişi devam ediyor.

26.06.2015 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeliler'in sınır kapısındaki bekliyişi sürüyor

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan YPG ve ÖSO denetimine geçen Telabyad'a geçmek isteyen Suriyeliler'in sınır kapısı yakınındaki bekleyişi devam ediyor.

Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan ve geçen pazartesi günü kontrolün IŞİD militanlarından YPG ve ÖSO güçlerine geçtiği Suriye'nin Telabyad kentindeki sessizlik sürerken, dün Kobani'de meydana gelen patlama nedeniyle YPG tarafından güvenlik gerekçesiyle kapatılan sınır kapısı bugün de açılmadı. Telabyad Sınır Kapısı'nda kontrolü sağlayan silahlı YPG'liler, güvenlik gerekçesiyle sivillerin geçişine izin vermezken, ilerleyen günlerde dönüşlerin gerçekleşebileceğini bildirdi. Türkiye tarafında bekleyen Suriyeliler kapının açılmasını ve ülkelerine dönmek için Akçakale Sınır Kapısı'ndaki bekleyişlerini sürdürüyor.

YPG ve ÖSO bayraklarının asılı olduğu Telabyad tarafında sessizlik sürerken, Türkiye tarafında ise güvenlik güçleri sınır hattındaki önlemlerini en üst seviyede tutuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Suriyeliler'in Sınır Kapısındaki Bekliyişi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement