Şanlıurfa Valisi Küçük, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Valisi Küçük, Görevine Başladı

Şanlıurfa Valisi Küçük, Görevine Başladı

Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğine atanan İzzettin Küçük, göreve başladı.

27.02.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği'ne atanan İzzettin Küçük, göreve başladı.

Valiler Kararnamesiyle Şanlıurfa Valilığine atanan Vali Küçük, Gap Havaalanı'nda Vali vekili Ramazan Seçilmiş, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve çok sayıda ilgili tarafından karşılandı.

Daha sonra makamına geçen Vali Küçük, burada kurum müdürleri ve oda başkanlarıyla tanıştı. Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Küçük, tarih boyunca çevresini ve bölgesini etkilemiş önemli bir kentte geldiğini belirten Küçük, bu ilde valilik yapacak olmanın kendisini gururlandığını ifade etti.

Küçük, vatandaşlarla ele ele vererek güzel ve başarılı hizmetler yürütmeyi planladığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Toprağı, ekonomisi, tarihi, barındırdığı pekçok şey bakımından süreç boyunca çevresini, bölgesini etkilemiş bir büyükşehire geldiğimi biliyorum. Bu ile hizmet edeceğiz, tıpkı benden önceki valiler gibi. Benden önceki valilerimize teşekkür ediyorum. Bu şehire taş üstüne taş koydular. Hepsinin hatırası bu şehirde yaşıyor. Bu bayrak yarışını en iyi şekilde yapacağız. Tabi bunu yaparken herkesim ile görüşeceğim. Herkes benim çok kıymetlidir, herkesin fikrini alacağım. Burada çalışıyorken en buyuk amacım, bu ilin insanlarının yüzünü güldürmektir. Mutluluğu ve refahı herşeyden üstün tutacağız. Tüm kurumlarımız ile en önemli işimiz bu insanların yüzünu güldürmektir. Bu anlayışla çalışacağız."

Küçük, daha sonra makamına geçti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Valisi Küçük, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement