Şanlıurfa Valisi Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Valisi Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi şehit ailesini ziyaret etti ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Valisi İzzettin Küçük, Kilis'te sınır hattında devriye görevini yaparken Suriye'nin IŞİD kontrolündeki bölgeden açılan ateşle şehit olan 21 yaşındaki piyade er Yusuf Beylem'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

17.09.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valisi şehit ailesini ziyaret etti

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Valisi İzzettin Küçük, Kilis'te sınır hattında devriye görevini yaparken Suriye'nin IŞİD kontrolündeki bölgeden açılan ateşle şehit olan 21 yaşındaki piyade er Yusuf Beylem'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Küçük, sabah saatlerinde beraberindeki heyetle birlikte geçen 1 Eylül günü Suriye sınırındaki Kilis'te görev yaptığı sırada şehit olan Yusuf Beylem'in, Akçakale'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit askerin ailesiyle bir süre görüşen Küçük, vatan için şehit olanları millettin unutmayacağını söyledi.

Vali Küçük, daha sonra Harran'a geçti ve SİT alanında devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında Kaymakam Temel Ayca'dan bilgi alan Vali Küçük, çalışmaların hızlı ilerlemesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Valisi Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement