Şanlıurfa'ya 1 Milyon Metrekare Asfalt Seriliyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'ya 1 Milyon Metrekare Asfalt Seriliyor

Şanlıurfa\'ya 1 Milyon Metrekare Asfalt Seriliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdürüyor.

08.09.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Karaköprü'de yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Mimar Sinan Caddesi ve kent merkezinde yeni yapılan 35 metrelik 18 Mart Caddesi'nin yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yapımında sona gelinen yeni Akçakale Devlet Hastanesi yolu asfaltlarken, Viranşehir kent merkezinde bir çok mahallede yol yapım çalışmaları sürüyor. C'18 Mart Bulvarı' olarak adlandırılan, mevcut Atatürk Bulvarı'na alternatif olarak trafiğe açılan Akçakale yolunu Abide Meydanı'na bağlayan 35 metrelik yolda, gece asfaltlamasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri, yolun asfaltını tamamladı.

"BÜYÜKŞEHİR İLE VİRANŞEHİR'İN CADDELERİ ASFALTLA TANIŞTI"

Viranşehir'de İlçe Otogarı ve Buğday Pazarı yolunun ardından cadde ve bulvarlarda asfalt serme işine devam eden ekipler, Viranşehir'de yıllardır asfalta özlem duyan caddeleri asfaltla buluşturuyor.

Viranşehir'de Hanok, Oğlakçı, Gazi Caddesi ile 20 ve 21. Cadde'de asfalt çalışmasını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne hizmetlerinden dolayı minnettarlık duyduklarını ifade eden Viranşehir İlçe sakinleri, asfaltın ilçeye getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'ya 1 Milyon Metrekare Asfalt Seriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement